Monday, 11 March 2013

Today is my 14teen DPO

Assalamualaikum wbt.

Hari ni adalah hari ke 14 selepas ovulasi bagi diri ini (14 DPO).
So, esok adalah hari 15 DPO untuk cycle ni.
My cycle slalu 30 hari, jadi ovulasi slalu jatuh pada hari ke 15 cycle.

Correct me if im wrong, but, melalui pembacaan, my BBT should be dropping 2 days before miss P datang menjenguk.
Tapi hari ni, suhu still tinggi 39.8 darjah celcius (BBT).
Kalau buat kerja rumah, suhu saya mencecah 37.3 darjah celcius.
Then, my pulse~ it is fast and in high pace (102++/minute)

Saya tengah tunggu esok whether my AF come to visit me or not.
Semalam dalam pkul 9pm (after dinner) saya try buat HPT.
Result nya adalah seperti di bawah:
Apa kate servey??
hehe~

Mintak2 la bukan chemical pregnancy~
Mintak2 la benih cinta sedang tumbuh dalam rahim ku ini.
Ya Allah, makbulkan doaku ini..Amin~



4 comments:

  1. aamiin3x....moga ada brita baik ye...mama doakan moga faint line kat hpt tu petanda ada nyawa yg sdg mmbesar dlm rahim iezz.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama munif..
      tapi kan hari ni suhu iezz drop 36.7 darjah celcius..
      AF xde lagi ni..rasenya dia otway..
      klo AF dtg, frust lagi saya bulan ni..hmm..
      kena cuba lagi n lagi..
      insyaallah ada rezeki nanti..

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete